söndag 22 augusti 2010

Nu är man på liiiite bättre humor, bland annat tack vare matchen som är igång nu med Pipita ensam på toppen och Adan i mål..så får se hur ännu en match där 5 av 11 spelare är ganska "färska" går till.
Annars så spekuleras det om att Chelsea ska gett bud på Real mittback S. Ramos på ca 376 miljoner..oavsett om det är rykte eller fakta så tycker jag det vore duuumt ( mjukt sagt) att låta honom gå. Det vore änne ett  STORT misstag precis som med Robben och Sneijder, som har bidragit till sina respektive klubbars framgång och guld förra säsongen..men jag tror och hoppas verkligen att J. Mourinho är bättre och smartare när det kommer till den punkten. Det ser ut och vara så, vad det gäller hans övergångar och värvningar hittills ;)

"Zlatanbladet" dvs aftonbladet, varför kan de INTE SLUTA snacka om Ibrahimovic? Snacka om att snubben är överskattad och pratas om överdrivet/onödigt mycket. Senaste matchen spelades av Barca och de vann utan Zlatan, med bland annat Messis hattrick. Ändå så nämns det i tidningen att "Barca vann, fast Zlatan inte var med" men snälla varför ska ni ens nämna han om han INTE VAR MED? Barca klarade sig galant utan honom hittills och jag tror de kan göra det utan honom också. Visst han är bra fotbolls spelare men ibland är det liiiiite överdrivet.

Okej ska koncentrera mig på matchen nu, hörs gott folk. C ya. HALA MADRID :)

22/08/10  22:20

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar